خبرها

نحوه برگزاری دروس عملی گروه علوم ورزشی (پسران-دختران) نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

پنج‌شنبه، ۳۰ شهریور ۰۲

به اطلاع دانشجویان محترم گروه علوم ورزشی می رساند کلیه دروس عملی از روز یکشنبه 1402/7/3 طبق برنامه ریزی ذیل برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است دانشجویان محترم در قسمت شرح درس به زمان و مکان برگزاری دروس عملی خود دقت لازم را داشته باشند.

دروس عملی تنیس روی میز (دختران-پسران) از هفته ابتدایی ترم به صورت حضوری و عملی برگزار خواهد شد.

تمامی دروس عملی (به جز دروس تنیس روی میز) هفته اول و دوم آموزشی (از تاریخ 3 مهر ماه تا 14 مهرماه) به صورت تئوری و حضوری در دانشگاه برگزار خواهد شد و از هفته سوم آموزشی (15 مهرماه) به صورت عملی و حضوری در سالن ها و اماکن ورزشی ذکر شده در قسمت توضیحات شرح دروس برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است صرفا در دروس عملی برنامه ریزی شده در سالن ورزشی اختصاصی دانشگاه سجاد تاریخ برگزاری کلاس ها به صورت عملی و حضوری احتمالا با تاخیر بیشتری همراه باشد.

آدرس اماکن ورزشی:

سالن ورزشی اختصاصی دانشگاه سجاد: بلوار نماز، نماز 1، نماز 1/14 .

سالن تنیس روی میز: سالن تنیس روی میز واقع در طبقه منفی یک ساختمان شماره ۲ دانشگاه سجاد.

استخر 15 خرداد: بلوار شهید فکوری، بین میدان صیاد شیرازی و میدان لاله (بلوار لادن)، مجموعه ورزشی 15 خرداد.

سالن کشتی پسران: بلوار پیروزی، پیروزی 2/2، سالن کشتی مجموعه فرهنگی-ورزشی ثامن الائمه.

سالن پیلاتس (ورزش های جسمی-ذهنی) دختران: بلوار امامت، امامت 30، نبش چهارراه اول، باشگاه ورزشی بانوان درسا.

سالن ایروبیک  (فعالیت های موزون) دختران:  بلوار معلم، بین معلم 34 و36، سالن ورزشی شکوه.

سالن رشته ورزشی اسکواش: بلوار وکیل آباد، وکیل آباد 40، مجموعه ورزشی هتل پارس، کورت های اسکواش.

سالن تکواندو (ورزش های رزمی) دختران: بلوار دانش آموز، بین دانش آموز 25 و 27، آکادمی ورزش های رزمی جهان.